KookPedia.NL

Tagliatelle met zalm, courgette en pesto

tagliatelle met zalm en courgette

Ingrediënten voor 4 personen
  • 500 gram zalmfilet met huid
  • een courgette
  • 2 eetlepels pesto
  • 200 gram crème fraîche
  • 300 gram tagliatelle
  • een klont boter
  • peper en zout
  • eventueel kerstomaatjes
Bereiding

Snij de zalmfilets in stukken.

Snij de courgette in blokjes.

Kook de tagliatelle beetgaar.

Smelt een klont boter in een wok of sauteuse  en bak hierin de stukken zalm een paar minuten op de huid, totdat deze knapperig bruin is.

Haal de stukken zalm uit de pan en hou deze apart.

Bak de courgette een paar minuten, totdat deze zacht begint te worden.

Voeg de pesto en de crème fraîche toe en laat even op temperatuur komen.

Breng op smaak met peper en zout.

Voeg de stukken zalm toe. Er roer het geheel voorzichtig door elkaar, zodat de stukken zalm heel blijven.

Voeg de tagliatelle toe en meng alles voorzichtig door elkaar.

Voeg eventueel nog wat doormidden gesneden kerstomaatjes toe.

 

Hoe is dit recept u bevallen?

Klik op een ster om te beoordelen!

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit recept te beoordelen.